Ana içeriğe atla

Araç Muayene İstasyonları ve Adresleri

Aracınızın muayenesini yaptırmak için istanbul içinde gidebileceğiniz araç muayene istasyonlarının adresleridir.



Adres:Merkez Mah. Güney Girişi Cad. No.16 Muratbey - Çatalca / İSTANBUL


Çatalca gişelerinden geçtikten sonra solda


Adres:Karadudullu Mah. Nato Yolu Cad. Gökkuşağı Sok. No.261 Ümraniye / İSTANBUL


Adres:Namık Kemal Mah. Adile Naşit Bul. No.31-33 Esenyurt / İSTANBUL


Adres:2.Kısım Mah. Mercedes Cad. No.7 Bahçeşehir / Büyükçekmece İSTANBUL


Adres:Haraççı Mahallesi Talebe Sokak No:14/1 Arnavutköy / İstanbul



Adres:Cumhuriyet Mah. Selanik Cad. No.21 Kavaklı Silivri / İSTANBUL


Adres:Muratçeşme Mah. 431 Sok. No.6 Büyükçekmece / İSTANBUL


Adres:Fatih Mah. Ankara Cad. No: 5 Tuzla / İSTANBUL
Viaport Alışveriş Merkezine 1,5 km uzaklıkta

Adres:Güllübağlar Mah. Okul Sok. No.8 Pendik / İSTANBUL


Adres:Osman Gazi Mah.. Battal Gazi Cad. No.29 Sancaktepe - Samandıra / İSTANBUL


Adres:Alipaşa Mah. Sanayi 10 Sok. No.3 Silivri / İSTANBUL

Adres:Fatih Bulvarı Ilıca Sok. No.2 Sultanbeyli / İSTANBUL


Adres:Balibey Mah. Okyanus Sok. No.7 Şile / İSTANBUL


Adres : Selvi Sok. Aydınlı Mah. TUZLA / İSTANBUL

Muayenede hidrolik direksiyon ve hidrolik direksiyon pompası sorunlarınıza kesin hızlı ve ekonomik çözüm sunuyoruz

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Peugeot 206 Hidrolik Direksiyon

  Fransız araç üreticisinin ekonomik binek otomobil klasmanının en çok tutulan üyesi 206 modelinin direksiyon kutusudur. Seri atak ve şehir içi kullanım için oldukça elverişli olan Peugeot 206 fanatik hayran kitlesi ile dikkat çekmektedir.   Bir çok araç markasının karşılaştığı sorunlar Peugeot 206 direksiyon kutusu için de geçerlidi. Kötü hava koşulları, bozuk yollar ve kullanıcı hataları hareketli ve sürtünmenin çok olduğu bu parçada bir takım arızalara sebeb olmaktadır. Direksiyon tamiri konusunda 20 yılı aşkın süredir hizmet veren sektörün lider firması olarak araç üzerinde kısa zaman içinde arıza tespiti ve tamiri yapmaktayız. Günler süren tamir süresinin aksine atölyemize geldiğinizde maksimum iki saat gibi kısa süre içersinde tamir işleminiz gerçekleşmektedir. Yaptığımız tüm direksiyon tamiri işlemi için garanti vermekteyiz.

Volkswagen Crafter Direksiyon Kutusu

  Ticari araç sektörünün önde gelen modellerinden biri Volkswagen Crafter Volt her daim tercih edilmeye devam ediliyor. Sınıfında diğer marka araçların iddialı modelleri olsada sağlamlık ve kalite fiyat karşılaştırılmasında bir adım önde giden Vokswagen bu liderliği daha güçlü modellerle elinde tutmak istiyor.   Araçların en hareketliparçalarından biri olan direksiyon kutusu aşınmanın en fazla olduğu parçalardan biri. Volkswagen Crafter direksiyon kutusu kış aylarının zorlu şartlarında karlı yollar , yırtık körük ve eksik bakım nedeniyle arıza vermektedir. Tamir atölyemizde Volkswagen Crafter direksiyon kutusu ister değişim ister tamir çok kısa sürede garantili olarak değiştirilmektedir.  

Dacia Duster Hidrolik Direksiyon Kutusu

  Son yıllarda SUV görünümünde otomobil üreterek tüketicilerin dikkatini çekmeye çalışan otomobil firmalarının başında Dacia Duster gelmektedir. Güçlü ve sağlam görüntüsüne set çizgileriyle arazi aracı görünümü katan Dacia fiyat avantajınıda kullanarak piyasaya farklı bir soluk kattı. Sonuç olarak oldukça beğenilen model zorlu arazi koşullarına dayabilen araç ihtiyacı duyan tüketicilerin tercihi oldu.   Dacia Duster direksiyon kutusu kolay bozulabilen bir parça olmadığı gibi zorlu doğal koşullar her parçada olduğu gibi direksiyon kutularındada arızalara sebebiyet vermektedir. Hızlı tamir imkanı sağlanması için dizayn edilen parçada tamir olumlu sonuç vermekte yeni ve pahalı parça değişimine gerek duyulmamaktadır. Garantili tamir hizmetini tüm marka ve modeller için vermekte olan Revpart Dacia Duster direksiyon kutusu tamiri için en uygun fiyatları sizlere sunuyor. Garantili ve uygun fiyatlı tamir hizmeti için ücretsiz muayene hizmetimiz devam etmektedir.